SOLGUNGA - EN SKÖNARE SOLSTOL

Välkomna till Solgunga! Med rötterna i Västergötland och Bohuslän vill vi presentera Solgunga - en skönare solstol. Vi tänkte berätta lite här varför Solgunga är så skön att sitta i.

BEKVÄM

Solgunga är konstruerad för att anpassa sig till dina rörelser och kroppsform. Tyget i bomullscanvas är elastiskt vilket gör Solgunga mjuk att sitta i. Träkonstruktionen är inte fast utan följer med dig när du lutar dig bakåt eller framåt. Sätt upp benen och få en mer tillbakalutad position. När du vill ställa dig upp, följer Solgunga din rörelse. Det bekväma handtaget gör det smidigt att ställa sig upp.

VACKER
Den eleganta designen tillsammans med material av högsta kvalitet, gör Solgunga till en vacker solstol. Med en design i oljat ädelträ (ask) och en bomullscanvas av finaste kvalitet, så förblir din Solgunga vacker genom åren.

PRAKTISK
Fäll ihop din Solgunga och ställ den åt sidan, när du är klar. Tyget kan lätt tas bort (30 sekunder) och kan tvättas i tvättmaskin. Vi erbjuder också en ny kollektion av tyger varje år så att du kan förnya utseendet efter eget önskemål. Solgunga kan naturligtvis även användas inomhus som en ihopfällbar fåtölj.
Solgunga uppställd - Bredd 64 cm, djup 104 -115 cm och höjd 92 cm
Solgunga hopfälld - Bredd 64 cm, höjd 124 cm och djup 12 cm

Vi är säkra på att du kommer att njuta av din Solgunga lika mycket som vi gör! 

Östen och Martin